Over RSB

Advies, planning en uitvoering

Specialist in schoonmaken

Facilitaire projecten van A tot Z

Meer dan een leverancier; een oplossing voor ieder vraagstuk

Bij RSB Facility Services zijn wij met ons totaalpakket aan facilitaire dienstverlenging al jarenlang een totaalontzorger voor onze opdrachtgevers.

Alle diensten, van schoonmaakonderhoud, tot glasbewassing en receptiediensten, bieden wij los aan, maar zijn ook als totaaloplossing af te nemen.

Wij onderscheiden ons in flexibiliteit en bieden het liefst een totaaloplossing aan, één aanspreekpunt voor al jouw facilitaire diensten.

Wij geloven echt in ‘het samen doen’. Een partnership; veel meer dan een losstaande job. Van advies over de juiste diensten, tot het inplannen van onze medewerkers en het waarborgen van kwaliteit tijdens de uitvoering.

Door zorg te dragen voor het gehele proces bereiken wij samen het beste resultaat.

Bij welk facilitair vraagstuk kunnen wij jouw organisatie of pand ondersteunen?

Schoonmaakdiensten
Receptiediensten

Hoe RSB Facility Services graag werkt

Persoonlijk. Altijd met hoge kwaliteit. Op de meest duurzame manier.

‘Zoals je de mensen ook thuis ontvangt’, is een gevleugelde uitspraak binnen RSB Facility Services.

Ons doel blijft: de bezoekers en medewerkers van onze opdrachtgevers in een schone, frisse en vriendelijke omgeving ontvangen. Altijd op een duurzame manier, volgens de beste technieken en innovaties.

Het ISO 14001 milieucertificaat garandeert dat de facilitaire diensten in uw organisatie altijd worden uitgevoerd volgens opgestelde milieueisen. Ook onze leveranciers selecteren wij op basis hiervan. Milieuvervuiling wordt zo veel mogelijk voorkomen en de milieurisico’s als gevolg van alle facilitaire activiteiten blijven beheerst.

Er gaat bij ons veel aandacht uit naar onze bijdrage aan duurzaamheid en circulariteit; ook op het gebied van onze relaties. Met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers.

Zonder de duurzame relaties met onze medewerkers die dag en nacht klaarstaan, kunnen wij niet doen wat wij doen. Zij zijn de drijvende kracht achter RSB Facility Services.

Totaaloplossing voor al uw facilitaire vraagstukken
Persoonlijk contact op uw locatie
Flexibel en altijd adviserend van aard

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar

Gecertificeerd werken

Zodat wij u het vertrouwen geven in ons werk.

Kwaliteit is altijd ons beginpunt. Met onze jarenlange ervaring en expertise willen wij u het vertrouwen geven dat wij de beste oplossing voor uw facilitaire of schoonmaakvraagstuk kunnen aanbieden. Het liefst een totaaloplossing voor het gehele pand, zodat u de gehele nodige dienstverlening bij één partij kunt leggen.

Ondersteund door onze certificaten kunnen wij zeggen dat wij altijd kwaliteit waarborgen en u krijgt wat wij beloven. Een spiksplinterschone omgeving en de beste hospitality op uw locatie is ons doel.

Onze certificaten:

Neem contact met ons op