Schoonmaak­diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf

Uw partner voor schoonmaakdiensten

Schoonmaak­diensten op maat voor uw pand

Goede productiviteit. Effectief werken. Plezier in het werk.

Factoren waar een frisse en schone werkomgeving aan bijdraagt. Plus een schoon en net pand is het visitekaartje voor uw relaties. Bij RSB Facility Services zetten wij graag onze schoonmaakdiensten in voor uw pand, van kantoren tot fabrieken, winkelcentra, VVE’s, (sport)scholen en ziekenhuizen. Wij zijn van alle markten thuis.

Onze betrokken en goed opgeleide schoonmakers beheersen alle facetten van het schoonmaak-vak. De juiste kennis, maar ook zeker een portie enthousiasme. Schoonmaak is immers ook mensenwerk. Daarom zijn wij blij dat wij de juiste mensen hebben op de juiste plek.

Geheel gebaseerd op de wensen van uw pand zorgen onze schoonmakers voor blinkende ruimtes.

schoonmaken dweilen
Milieuvriendelijke schoonmaakdiensten

Milieu­vriendelijke schoonmaak­diensten

Duurzaam werken. Dat vinden wij belangrijk bij RSB Facility Services.

Met onze methodieken en milieuvriendelijke middelen dragen onze gekwalificeerde medewerkers hun steentje bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van RSB. Zo werken we onder andere met de smart-cleaningmethodiek (minder waterverbruik en arbo-technisch verantwoordelijker), doseersystemen voor de middelen (nooit meer te veel verbruik), EU- eco schoonmaakmiddelen en naar de toekomst toe met meer slimme oplossingen. Tevens selecteren wij onze leveranciers op basis van de door ons opgestelde milieueisen.

Als landelijk opererend facilitair dienstverlener met al meer dan 30 jaar ervaring garanderen wij u de beste methodieken en middelen. Wij zorgen graag voor een frisse werkplek voor u, zodat u zich geheel kunt focussen op uw core business.

Zo doen wij allemaal wat wij leuk vinden. En vooral: waar wij goed in zijn.

Wij denken ook graag mee met uw duurzaamheidsdoelstellingen en wat RSB daarin kan betekenen.

Schoonmaakonderhoud op maat

Geen enkel pand is hetzelfde. Net als de wensen voor de schoonmaakdiensten in uw bedrijf.

RSB Facility Services is flexibel en kan daarom uitstekend maatwerk leveren. Bij dagschoonmaak zien u en uw medewerkers dat er daadwerkelijk wordt schoon gemaakt met een schone en frisse werkomgeving als resultaat. Op deze manier kunnen uw medewerkers en onze schoonmakers ook een band opbouwen.

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog op de agenda.

Hebt u liever dat er niet tijdens werktijden/uren wordt schoongemaakt, zodat u er geen hinder aan heeft overdag? Ook dat is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek, zodat wij een op maat gemaakt schoonmaakplan kunnen maken.

RSB schoonmaakdiensten

Neem contact met ons op

Meer diensten

Op zoek naar een andere dienst voor uw kantoor?

Naast schoonmaakdiensten bieden wij ook glasbewassing, huismeesterdiensten en receptiediensten aan.

RSB schoonmaakdiensten

Schoonmaak­diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf Uw partner voor schoonmaakdiensten Schoonmaak volgens de beste technieken Medewerkers met een portie enthousiasme Persoonlijk en communicatief vaardig Op maat gemaakt schoonmaakplan Gecertificeerd

Lees verder »

Meer diensten