Huismeester­diensten

Totale ontzorger op klein technisch onderhoud

Uw partner voor huismeesterdiensten

Huismeesterdiensten voor uw organisatie

Verzeker u van het eerste aanspreekpunt en de vraagbaak voor gebruikers, bezoekers en leveranciers van uw pand met de huismeesterdiensten van RSB Facility Services.

Een huismeester is altijd aanwezig in uw pand en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat alle zaken in en rondom uw pand goed worden bijgehouden, dat weet u zeker met de huismeesterdiensten van RSB Facility Services. De ideale oplossing voor appartementcomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en winkelcentra. Eén aanspreekpunt die altijd een oogje in het zeil houdt.

Al jaren verzorgen wij de ogen en oren voor verschillende opdrachtgevers, zoals vastgoedbeheerders en (pand)eigenaren. Huismeesters zijn er niet alleen voor de praktische zaken, maar zorgen ook voor een stukje hospitality. Een gastvrije indruk en een gevoel van veiligheid voor bezoekers is immers minstens zo belangrijk. Onze vriendelijke en betrouwbare huismeesters hebben de skills om dit te waarborgen.

Huismeester
Huismeester

Net zoals de conciërge van vroeger

Vriendelijk, betrouwbaar en communicatie via korte lijnen. Hier kan je van op aan met een huismeester van RSB Facility Services.

U kunt het zich vast nog herinneren. De conciërge op uw middelbare school. De persoon die u altijd kon helpen bij een vraag of probleem. Iemand die ervoor zorgde dat alles functioneerde, maar misschien nog wel meer diegene met een luisterend oor en goede tips. Dat gevoel creëren in uw pand, dat bereiken wij graag met onze huismeesters. Juist deze specifieke vaardigheden brengen wij onze mensen dan ook altijd bij. En met succes. Nét dat stapje extra.

Het uitvoeren van kleine reparaties, het melden van storingen, het toezicht houden op werkzaamheden en het controleren van technische installaties. Onze huismeesters zijn bekwaam en hebben de juiste vaardigheden om deze activiteiten succesvol op zich te nemen. De lijnen bij RSB Facility Services zijn altijd kort. Zijn er actuele zaken die uw huismeester op moet pakken, dan zorgen wij voor de juiste sturing.

Huismeesterdiensten als onderdeel van een totaalpakket

Huismeesterdiensten met landelijke dekking; het bedienen van meerdere objecten. Of een combinatie met andere diensten. Alles is mogelijk.

Ontzorgen op het gebied van facilitaire diensten. Dat is het grootste doel van RSB Facility Services voor onze opdrachtgevers. Passend advies voor uw situatie, met de mogelijkheid om flexibel te handelen en te sturen waar nodig. Heeft u één of meerdere huismeesters nodig voor verschillende locaties in het land, dan valt een ambulante huismeester onder de mogelijkheden. Iemand die niet altijd fysiek overal aanwezig is, maar wel altijd bereikbaar. Een zo efficiënt mogelijke oplossing. Dat regelen wij graag voor u.

Met onze jarenlange ervaring denken wij graag mee met uw vraagstukken. Een combinatie van huismeesterdiensten en, bijvoorbeeld, schoonmaakonderhoud is ook mogelijk. Zo’n servicemedewerker is interessant voor buurt- en wijkcentra.

Bent u op zoek naar een dergelijk totaalpakket aan facilitaire diensten, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Huismeester

Meer diensten

Op zoek naar een andere dienst voor uw kantoor?

Naast schoonmaakdiensten bieden wij ook glasbewassing, huismeesterdiensten en receptiediensten aan.

Neem contact met ons op

Huismeester

Huismeester­diensten

Totale ontzorger op klein technisch onderhoud Uw partner voor huismeesterdiensten Inzetbaar op verschillende locaties door heel Nederland De ogen en oren van uw locatie(s) Vriendelijk

Lees verder »

Meer diensten