Gevelreiniging en gevel­bescherming

Uitgevoerd door echte professionals

Uw partner voor gevelreiniging en gevelbescherming

Specialistische schoonmaak en bescherming van uw gevels

Reiniging en bescherming van gevels draagt in hoge mate bij aan de uitstraling van uw pand en dus uw bedrijf.

Een nette uitstraling van de gevels van uw pand dient als een echt visitekaartje voor bezoekers van uw locaties, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van het gebouw. Het goed laten reinigen, maar ook beschermen van uw gevels is daarom een groot en belangrijk onderdeel van het onderhoudsplan van uw pand. Het draagt enorm bij aan de waarde.

Onder gevelreiniging verstaan wij het verwijderen van aanslag of vervuiling op uw gevel. Maar ook het weghalen van graffiti valt onder de mogelijkheden.

Voor RSB Facility Services is gevelreiniging en gevelbescherming al sinds jaar en dag ons specialisme, wat wij al voor vele verschillende opdrachtgevers hebben mogen uitvoeren. Van cultureel erfgoed, monumentale binnensteden (zoals Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Den Haag) tot hypermoderne kantoorgebouwen en fabriekscomplexen.

Wij zijn trots op de mooie projecten die wij hebben mogen uitvoeren.

Gevelreiniging gondel
Gevelreiniging

Milieuvriendelijk en afgestemd werk

Ieder materiaal heeft zo zijn specifieke eigenschappen en reinigingsmethoden waar RSB Facility Services jarenlange ervaring mee heeft.

Wij hebben de kennis van allerlei verschillende materialen, producten en systemen in combinatie met bouwkundig inzicht. Om deze reden is het geven van advies over de gevelreiniging en -bescherming van uw pand een onlosmakelijk onderdeel van onze werkwijze. Wij beginnen niet zomaar met een project; voorafgaand denken wij graag met u mee over de situatie en de nodige acties. Door voorafgaand goed advies uit te brengen, zowel over de reinigingsmethodes als de planning, kunnen wij kwaliteit waarborgen.

Naast advies op maat biedt RSB Facility Services de mogelijkheid om uw gevels milieuvriendelijk te reinigen, door hergebruik van afvalwater en afvalproducten. Dit bereiken wij door het inzetten van een mobiele zuiveringsinstallatie.

Maatwerk voor uw gevels

Van eenmalige projecten tot meerjarige onderhoudswerkzaamheden. RSB Facility Services regelt het voor uw pand.

Ieder pand is anders en vraagt om een verschillende aanpak. Voor het ene materiaal is reiniging eens in de tien jaar voldoende, het andere materiaal vraagt een intensievere schoonmaak. Voor het beschermen van uw gevel, ofwel het impregneren van het materiaal, geldt hetzelfde.

Onze betrokken gevelspecialisten beheersen alle facetten van dit specialistische schoonmaak-vak en helpen u graag met het opstellen van een reinigingsplan passend bij uw situatie.

Wij gaan graag met u in gesprek hierover, zodat wij u duurzame oplossingen kunnen aanbieden.

Gevelreiniging

Meer diensten

Op zoek naar een andere dienst voor uw kantoor?

Naast schoonmaakdiensten bieden wij ook glasbewassing, huismeesterdiensten en receptiediensten aan.

Neem contact met ons op

RSB BV Gevelreiniging

Gevelreiniging en gevel­bescherming

Uitgevoerd door echte professionals Uw partner voor gevelreiniging en gevelbescherming Gevelreiniging en gevelbescherming volgens de beste technieken Eenmalige projecten of meerjarig onderhoud Van grote hoogtes

Lees verder »

Meer diensten