Glas­bewassing

Vakkundig en flexibel

Uw partner voor professionele glasbewassing

Specialistische reiniging van uw ramen

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke apparatuur en zijn geheel flexibel in de uitvoering.

Schoon glas zorgt voor een professionele uitstraling; een representatieve eerste indruk voor bezoekers van uw pand, of het nu gaat om de buitenkant van het pand of glas in de binnenruimtes. RSB kan het voor u regelen.

Wij zijn gediplomeerd en leveren de beste kwaliteit. Met al meer dan 30 jaar ervaring in glasbewassing garanderen wij u de beste technieken.

Voor RSB Facility Services is geen locatie te gek. Van grote hoogtes tot moeilijk te bereiken ruimtes. Een fabriek, school of moeilijk te bereiken pand, zoals naast spoorlijnen of water. Met beheersing van alle facetten van specialistische glasbewassing en jarenlange kennis en kunde, zijn wij in staat om uitdagende glasbewassing-projecten succesvol op te pakken.

Onze specialisten komen van tevoren kijken hoe de klus het best kan worden opgepakt, zodat wij u ook van advies kunnen voorzien voordat wij beginnen. Deskundig advies mag je van ons verwachten en vinden wij onderdeel van onze service.

Glasbewassing
Gevelreiniging Glasbewassing

RSB Facility Services verzorgt maatwerk

Vakkundig gereinigd glaswerk heeft meerwaarde. Dat weten wij als geen ander.

Van supermarkt filialen met tientallen vierkante meters tot en met gebouwen met 10.000+ vierkante meters. Door onze ervaring met verschillende soorten panden draaien wij onze hand er niet voor om. Onze specialisten zijn in het hele land actief, waardoor wij landelijke projecten mogelijk kunnen maken.

Professionele glasbewassing vraagt om veilige, efficiënte en innovatieve uitvoering van de werkzaamheden. Wij bieden zowel periodieke als eenmalige reiniging van al uw glaswerk.

Geen enkel pand is hetzelfde, net als de wensen voor de glasbewassing. Wij gaan graag met u in gesprek, zodat wij een op maat gemaakt plan kunnen maken.

Glasbewassing met betrouwbare prijs/kwaliteit verhouding

Bij RSB Facility Services werken wij met betrouwbare specialisten op het gebied van glasbewassing. Persoonlijk en flexibel.

Doordat RSB Facility Services glazenwassers heeft, die de beschikking hebben over alle milieuvriendelijke apparatuur, evenals de know-how en opleiding, kunnen wij altijd kwaliteit van onze glasbewassing waarborgen. Dit tezamen met een inventarisatie van de risico’s en evaluatie en het afstemmen van uw wensen, zorgt voor een offerte met optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Onze glazenwassers zijn flexibel in de uitvoering en gaan graag voor een persoonlijke benadering. Wij komen het liefst meermaals bij dezelfde opdrachtgevers over de vloer om de projecten optimaal uit te kunnen voeren en persoonlijk contact te waarborgen. Al onze opdrachtgevers zijn voor ons allen uniek en belangrijk.

Glasbewassing

Meer diensten

Op zoek naar een andere dienst voor uw kantoor?

Naast schoonmaakdiensten bieden wij ook glasbewassing, huismeesterdiensten en receptiediensten aan.

Neem contact met ons op

Glasbewassing

Glas­bewassing

Vakkundig en flexibel Uw partner voor professionele glasbewassing Schoonmaak volgens de beste technieken Flexibel in uitvoering Van grote hoogtes tot moeilijk te bereiken ruimtes Deskundig

Lees verder »

Meer diensten