Receptie­diensten

Wij brengen de menselijke factor in uw organisatie

Uw partner voor receptiediensten

Een warm onthaal en complete beleving

Uw project of pand is tegenwoordig een echte ontmoetingsplek. Zorg voor ontvangst met een glimlach met de receptiediensten van RSB Facility Services.

Klanten die voor een meeting langskomen. Flexwerkers tijdens een tijdelijke klus. Medewerkers die hun dag goed willen starten. Iedereen wil graag prettig binnenkomen met een fijne persoonlijke ontvangst. Met een glimlach en een hoge hospitality-factor. Dat is het hoogste doel van onze receptiediensten, is onze overtuiging, zodat bezoekers zich persoonlijk geholpen voelen én meteen een goede eerste indruk van uw organisatie krijgen.

Onze vakbekwame mensen met veel ervaring in verschillende branches snappen hoe het werkt. Zij kunnen de uitstraling en beleving van een organisatie goed aanvullen, en daardoor versterken. Door continue kwaliteitsbewaking, aan de hand van periodieke evaluaties, zorgen wij er samen voor dat de dienstverlening op het hoogste niveau blijft, zodat de receptionisten ook echt onderdeel van uw organisatie worden én zich zo voelen. Dat vinden wij enorm belangrijk.

Receptiediensten
Receptie

Professionele overname van uw receptiediensten

Wilt u een balie die altijd bemand is door representatieve en attente receptionisten?

RSB Facility Services is gespecialiseerd in het werven van goede receptionisten die weten wat goed hostmanship is. De ‘menselijke factor’ in het bedrijf brengen, door bezoekers persoonlijk te ontvangen en op weg te helpen. Een praatje, routebeschrijving of kopje koffie tijdens het wachten. Als gezicht van uw project of pand zorgen zij voor een professionele en attente ontvangst van bezoekers en medewerkers.

Wij hebben een flexibel team met vaste gezichten voor uw bedrijfspand. Onze receptiemedewerkers zijn al ingewerkt, zodat zij direct kunnen starten en uw receptiediensten over kunnen nemen. Dit betekent minder medewerkers op uw loonlijst en altijd 100% bezetting, ook bij ziekte.

U heeft zo geen zorgen meer, maar wel het vertrouwen in het kwalitatief oppakken van uw receptiediensten.

Ontzorger van receptiediensten én meer

Altijd een goed ontvangst. Dat staat centraal. Maar ook op praktisch gebied ondersteunen wij uw organisatie graag.

Geen zorgen om bezetting. De desk altijd bemand. Minder medewerkers op uw loonlijst. Geen tijd meer kwijt aan het inplannen van medewerkers. Met de receptiediensten van RSB Facility Services wordt u geheel ontzorgd. Geheel op maat; het flexibel op- en afschalen van de receptionisten op uw locatie is altijd mogelijk. Wij denken graag mee en willen niet het gevoel geven dat u ergens aan vast zit.

Receptiediensten kunnen wij ook leveren als onderdeel van een totaal facilitair pakket, bijvoorbeeld inclusief schoonmaakdiensten en gevelreiniging. Zo wordt u echt geheel ontzorgd in al uw facilitaire diensten.

Wij gaan graag met u in gesprek, zodat wij een op maat gemaakt facilitair plan kunnen maken. Neem gerust contact op!

Receptie

Meer diensten

Op zoek naar een andere dienst voor uw kantoor?

Naast schoonmaakdiensten bieden wij ook glasbewassing, huismeesterdiensten en receptiediensten aan.

Neem contact met ons op

Receptiediensten

Receptie­diensten

Wij brengen de menselijke factor in uw organisatie Uw partner voor receptiediensten Professioneel en attent Hoge kwaliteit door continue kwaliteitsverbetering Vakbekwame medewerkers met veel ervaring

Lees verder »

Meer diensten