Receptiediensten

Uitbesteden van receptiediensten

Wilt u een balie die altijd bemand is door professionele en representatieve receptionisten? RSB is gespecialiseerd in het werven van goede receptionisten die weten wat goed hostmanship is. We hebben een flexibel team met vaste gezichten voor uw bedrijfspand.  Onze receptiemedewerkers zijn al ingewerkt en kunnen direct starten en receptiediensten overnemen.

De voordelen van het uitbesteden van uw receptiediensten zijn;

  • 100% bezetting (ook bij ziekte)
  • Gespecialiseerde medewerkers met veel ervaring in verschillende branches
  • Hoge kwaliteit door  continue kwaliteitsverbetering
  • Zorgen uit uw handen
  • Minder medewerkers op uw loonlijst

Mogen wij uw receptiediensten overnemen?

button go to action

Onze receptiemedewerkers

Bezoekers van uw bedrijf of instelling houden er niet van om onnodig lang te wachten en willen niet aan hun lot overgelaten worden. Uit onderzoek is gebleken dat een van de grootste ergernissen een receptioniste is die het te druk heeft met andere zaken en de bezoeker als nummer behandelt.

De ‘menselijke factor’ is veel belangrijker: een vriendelijke receptioniste en een kopje koffie worden namelijk het meest op prijs gesteld.

Met een receptioniste van RSB Facility Services is deze ergernis in een klap verdwenen. Onze receptionistes weten dat zij de frontlinie van uw organisatie zakelijke reputatie vertegenwoordigen; een goede eerste indruk is cruciaal. De hoog opgeleide en proactieve receptionistes van RSB Facility Services zullen ervoor zorgen dat de bezoekers van uw kantoor een zeer gunstige eerste indruk krijgen door een professioneel, attent en warm welkom.