ee

Winkelcentrum Makado Beek

Apleona GVA Nederland heeft na een uitvoerige aanbesteding voor haar 3 regio’s in Nederland gekozen voor RSB Facility Services BV als preferred supplier in de regio Zuid. Ook in de andere regio’s blijft RSB leverancier van Apleona voor haar kantoren en winkelcentra die zij beheert.

 

Winkelcentrum Makado te Beek is het eerste grote project dat RSB opstart vanaf 1 augustus 2018 voor Apleona. Het grootste winkelcentrum van Zuid-Limburg en is in 2017 nog met ruim 7.500m2 uitgebreid. Momenteel ondergaat het winkelcentrum een metamorfose en krijgt weer een moderne en high-end uitstraling. Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend het gehele jaar door.

 

RSB gaat naast de schoonmaak van het winkelcentrum, de parkeergarage en het buitenterrein ook de glasbewassing verzorgen. Het contract wordt aangegaan voor een minimale periode van 3,5 jaar.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>