Voorjaarsschoonmaak bij Hotel Artemis

De lente is aangebroken en Nederland leeft weer op en heeft haar blik weer naar buiten gericht. Zo ook de bedrijven die ramen en deuren weer opzetten en frisse lucht naar binnen laten stromen. Medewerkers zitten in de pauze weer buiten en de eerste zonnestralen worden met een grote glimlach omarmt.

 

Bedrijven en instellingen zien dat de herfst en winter haar sporen heeft nagelaten op de ramen, gevels en parkeerterreinen & -garages. RSB heeft een team van medewerkers die gespecialiseerd is in laag frequente (onderhouds)werkzaamheden. Denk hierbij aan het machinaal reinigen van parkeergarages en –terreinen en gevelreinigings en –onderhoudswerkzaamheden (conserveren, voegen herstellen en kleine schilderwerkzaamheden).

 

Dutch Design Hotel Artemis is onderdeel van de hospitality groep Aeon Plaza Hotels BV. Hotel Artemis staat voor luxe, kunst, design, fashion, moderne stijl en comfort gecombineerd met een warm ontvangst en persoonlijke service. Door de state of the art uitstraling en luxe  is het hotel constant bezig om dit te borgen. De grote parkeergarage die plek bied aan ruim 400 auto’s dient er dan ook piccobello uit te zien. Hiervoor hebben Vincent Ruiter (finance manager) en Sacha Bouwman (hotel manager) de specialisten van RSB Facility Services ingeschakeld.

Erwin Moeken, relatie manager RSB Facility Services

Met het uitvoeren van laag frequente werkzaamheden, zoals machinaal reinigen van parkeergarages en – terreinen of gevelreinigen kunnen wij echt onze meerwaarde tonen aan onze opdrachtgevers.

In het algemeen zijn facilitaire diensten zoals schoonmaak of glasbewassing de normaalste zaak van de wereld waar vrijwel niemand over na denkt en men denkt dat iedereen dit wel kan. Het uitvoeren van deze werkzaamheden en het geheel tot een goed einde brengen is echt specialistisch werk dat zeker niet iedereen beheerst. Het feitelijk opleveren van een dergelijke opdracht geeft altijd veel voldoening, omdat het uitgevoerde werk zo goed zichtbaar is.

Onlangs kregen wij het volgende compliment te horen van onze opdrachtgever “ Je hebt tegenwoordig een zonnebril nodig om in onze parkeergarage te lopen, zo blinkt geheel!”

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>