RSB

Vondelgym’s Amsterdam

Sinds 1 september jl. heeft RSB de Vondelgym’s te Amsterdam in onderhoud. Vondelgym Amsterdam is een begrip in de hoofdstad en heeft inmiddels 4 locaties waar bekend en minder bekend Nederland sport.

Het begon ruim 5 jaar geleden met een high-end sportschool op de Overtoom in Amsterdam West. Daar waar Arie Boomsma het gezicht was en is toch menigeen naar deze locatie waar nog altijd een wachtlijst is om uberhaupt te kunnen sporten. Vondelgym West kreeg dan ook snel een vervolg met een locatie die 3x zo groot werd in het hippe Amsterdam Oost. Op de golven van het succes duurde het niet lang voordat er een nog grotere gym op de Zuid-As werd geopend in het Atrium.

Onlangs is zelf een 2 locatie in West geopend om de niet aflatende stroom van sporters een omgeving te bieden waar de Amsterdamse sporters zich kunnen uitleven.

RSB is er dan ook trots op om al deze 4 locaties in onderhoud te hebben, 7 dagen per week dag en nacht zorgen onze medewerkers ervoor dat ieder lid van de Vondelgym in een schone omgeving zich kan uitleven.

De ruime openingstijden van 06.00 – 23.00 uur iedere dag en dat alle dagen van het jaar, zorgt ervoor dat de planning van de shcoonmaak en glasbewassing de nodige uitdagingen kent. Juist bij deze uitdagingen is RSB volledig in haar element en draagt zij zorg voor een optimale dienstverlening voor haar opdrachtgever en de bezoekers.

RSB gaat sportief en getraind het jaar 2020 in!

De medewerkers van RSB gaan volledig op in het team van Vondelgym gedurende de dag. Zo zijn ze niet alleen schoonmakers van de locatie maar vormen zij ook een aanspreekpunt voor de leden van Vondelgym en zijn ze het verlengstuk van de lokale Vondelgym teams.

Deze geweldige wisselwerking zorgt voor zeer gemotiveerde schoonmakers en een behulpzame en begripvolle opdrachtgever. Dit zorgt uiteindelijk voor een frisse, schone en zeer uitdagende sportieve omgeving.

De combinatie Vondelgym en RSB sluit naadloos op elkaar aan en vormt niet alleen een duurzame maar zeker ook een gezonde samenwerking die beide partijen naar een hoger niveau tillen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>