RSB breid team verder uit

 

Met ingang van 1 februari jl. is Robert den Ottolander gestart als rayonmanager. In deze hoedanigheid is hij operationeel verantwoordelijk voor de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

RSB is in deze regio’s flink gegroeid de afgelopen periode en daarom waren we al enige tijd op zoek naar een ervaren operationeel manager. Met Robert hebben wij dit zeker gevonden. Hij zit al ruim 20 jaar in het vak en kent dus als geen ander het “klappen van de zweep”.

Hiervoor was Robert werkzaam bij Cantorclean als facilitair manager. Hij had daar zijn plafond bereikt en was toe aan een nieuwe uitdaging. Bij RSB heeft hij deze zeker gevonden en na de eerste maand heeft hij al zijn draai gevonden en is hij in staat om RSB naar een nog hoger service niveau te tillen.

Robert is woonachtig in Assendelft en is daar gelukkig getrouwd en heeft 2 dochters. Wij wensen Robert veel succes en zijn er trots op dat wij in staat zijn om dergelijke gewilde mensen uit de facilitaire wereld aan ons te binden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>