rsb blog 1

schoonmaakwerkzaamheden INIT Gebouw

RSB facility service is per 1 januari 2019 gestart met de schoonmaakwerkzaamheden op het INIT Gebouw. Dit multi functionele gebouw is gelegen aan de Jacob Bontiusplaats 9 – 11 te Amsterdam en heeft huurders zoals De Pers Groep, Flow traders, Team V Architecten en Stadsdeel Centrum en beslaat zo’n 45.000m2.

INIT gebouw beheer

iconische pand verzorgt RSB ook de glasbewassing. In samenwerking met BNP Paribas (beheerder) en LRC Vastgoed  (eigenaar) is het geheel opgestart en worden de periodieke werkzaamheden ingepland. Gezien de verschillende gebruiks mogelijkheden, waaronder diverse horeca gelegenheden, auditorium en vele grote en kleine huurders, is dit een uitdaging om aan alle wensen en behoeften tegemoet te komen. RSB is ervan overtuigd de kwaliteit en uitstraling te kunnen leveren die hoort bij een dergelijk object.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>