Say b building

Say Building B Amsterdam

Het multi-tenant gebouw Say Building B Amsterdam gelegen aan het John M. Keynesplein te Amsterdam is een hoogwaardig kantoren complex. De ligging en uitstraling van het complex zorgen ervoor dat huurders bestaan uit vooraanstaande Internationale bedrijven zoals Monsterboard, Leo Pharma en de BSI Group.

De receptie medewerkers van RSB zorgen voor een prettige ontvangst van de bezoekers, leveranciers en medewerkers van huurders. Ontvangst met een glimlach zorgt hiervoor. Evenals het vaste team medewerkers, die de huurders in het complex kennen, draagt hier aan bij.

 

De receptiemedewerkers krijgen een object specifieke training om zo de inkomende telefoontjes op een juiste wijze te verwerken. Deze maatwerk training wordt in samenwerking met Leo Pharma verzorgd en staat symbool voor de flexibiliteit van de receptie diensten (hospitality) van RSB.

 

Naast het invullen van de receptiediensten op deze locatie verzorgt RSB tevens de schoonmaakwerkzaamheden van de algemene ruimten, diverse huurders en de glasbewassing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>