2J4A2083

Frisse Start 2017

Het jaar 2017 is alweer een maand onderweg en zoals gebruikelijk erg dynamisch bij RSB Facility Services. Deze dynamiek heeft alles te maken met de groei die we doormaken in locaties en omzet bij bestaande en nieuwe relaties. Daarom hebben onze medewerkers in het laatste kwartaal van 2016 en zeer zeker ook in januari 2017 er allemaal een schepje bovenop gedaan.

De grootste hectiek is inmiddels voorbij en de nieuwe medewerkers zijn ingewerkt en de klanten tevreden. Altijd zullen wij zoeken naar vernieuwingen en uitbreidingen.

We zijn er dan ook trots op om gerenommeerde nieuwe relaties aan onze klantenkring te mogen toevoegen en bestaande te behouden en verder uit te bouwen. Zo begroeten wij de nieuwe relaties Bose Corporation, Kures Real Estate, SRG en DHVM. Bestaande relaties die wij verder uitbouwen zijn Yield Plus, Verwey Vastgoed, SquareFour en CBRE.

De winter lijkt op zijn retour en dat is goed nieuws voor onze glas- en gevelspecialisten. De periodieke en eenmalige werkzaamheden worden volop ingepland en uitgevoerd.

 

Kortom bij RSB staan wij klaar om uw verzoek op gebied van schoonmaak, glas- & gevelreiniging, huismeester- of receptiediensten direct op te pakken en optimaal uit te voeren.

 

Daag ons maar uit!

 

Jan Roubos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>