Specialistische schoonmaak diensten

Ook voor specialistische reiniging op maat bent u bij RSB BV aan het goede adres. De volgende specialismen behoren tot onze competenties:

Brand- en roetreiniging

Een brand heeft meestal een verwoestend gevolg voor uw pand. Nadat de brandweer het pand heeft verlaten, zal uw pand last hebben van vuur, rook en water schade. RSB Facility Services helpt u om het pand zo snel mogelijk weer in oude staat te herstellen.

Computerreiniging

“Een Brits onderzoek onderstreepte in 2008 dat op en in een toetsenbord gemiddeld 400 keer méér bacteriën zitten dan op een toiletbril”. Wij bieden een uitgebreide computer reinigingsservice aan, zodat uw medewerkers met een gerust hart hun werkzaamheden uit kunnen voeren.

Dieptereiniging

Voor het vuil wat u niet ziet, maar op langere termijn wel schadelijk kan zijn voor uw apparatuur bieden wij de dieptereinigings-service aan. Een jaarlijkse dieptereiniging zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan en de energie- en onderhoudskosten laag blijven.

Luxaflex- en lamellenreiniging

Vloerconservering en onderhoud

Meubelreiniging

Levering sanitaire voorzieningen

Graffiti verwijderen

Graffiti op uw pand doet de uitstraling niet ten goede. Het liefst heeft u dit dezelfde dag nog verwijderd. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een goed resultaat en een snelle afhandeling.