Foto beveiliging2

Beveiliging Margriet Toren

Beveiliging Margriet Toren Amsterdam Zuid-Oost

RSB breid haar dienstenportfolio uit met de dienst beveiliging. Per 1 januari 2018 is er gestart met de beveiliging van de gerenoveerde Margriet Toren te Amsterdam Zuid-Oost in opdracht van de beheerder Bright Property Management BV.

RSB combineert de beveiliging met receptie werkzaamheden. Dit zorgt voor een adequate bezetting bij de entrée van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat. Gelet op het karakter van het pand en huurders als ABN, Cobase en SGI Aviation Services is dit ook een wenselijke situatie.

 

toren

Naast de beveiliging en receptie diensten zorgt RSB tevens voor de schoonmaak van de algemene ruimten en diverse huurders. Aan de buitenzijde van de Margriet Toren verzorgt RSB de glasbewassing en gevelreiniging.

Deze uitbreiding zorgt voor een gedegen versterking van diensten en klanten in het Arena gebied. RSB is dan ook trots op haar klantenportfolio in het Arena gebied met objecten als Luna gebouw, Atlas Arena, De Passage en nu dus de Margriet Toren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>